fredag 19. august 2011

Gapskratt og nesten orgasmeKLIKK FOR STØRRE BILDER


Av og til går naturfotografen rundt som et helt vanlig menneske. Da kan han finne på å dra på festival, for eksempel.

Artister har den fordelen framfor fugler og dyr at de dukker opp på annonserte tidspunkter. Det er ganske deilig til en avveksling.Ellers er det forbausende mange likheter med fuglefotografering: Du må vente til lyset treffer dem rett og gir et glimt i øyet, de bør helst bruse litt med fjæra eller slå ut med vingene for at du skal få en interessant positur.


I motsetning til fugler er det sjelden aktuelt å fotografere artister mens de parer seg, men gitaristene ser i det minste ut til å nærme seg orgasme av og til.
Men også publikum er fine motiver - særlig når Halvdan Sivertsen får dem til å gi seg hjelpeløst over i krampelatter. Bildet av disse damene er nok det jeg liker best fra årets festival.Du kjenner kanskje ikke igjen handa til Vidar Busk øverst, men Silje Nergaard, DeLillos, Halvdan Sivertsen og Bjørn Eidsvåg skulle være velkjente for folk flest. Og i den grad Asbjørn Ruud og Geir Sundstøl har lavere kjendisstatus skyldes det i alle fall ikke kompetansen. Trompetist Per Jørgensen briljerer med vokale imprivosasjoner. Den uttrykksfulle kvinnelige vokalisten er Ellen Lohne, som sang Tom Waits-låter med Røhsnes Jazzband, og danske Klezmofobia fyller dansegulvet.

4 kommentarer:

 1. God stemningsrapport fra festivalen.
  Liker best gitarist-bildene nr. 3, 4 og 6. Herlig energi og innlevelse!

  SvarSlett
 2. - Artister har den fordelen framfor fugler og dyr at de dukker opp på annonserte tidspunkter.

  Det mangler ett ord mellom de og dukker: Ofte. :)

  SvarSlett
 3. Hehe, mye bra bilder fra festivalen, men gitaristen i nær orgasme var en virkelig høydare!

  hilsen Vidar

  SvarSlett
 4. Oiiiiiii..Knut-Sverre, her var det veldig mye bra, og gitaristen med orgasmetrynet er virkelig et blinkskudd! Akkurat det er ikke noe å diskutere!

  Bjørn Eriksen
  Vadsø

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com