lørdag 3. november 2012

Jeg elsker måker


Klikk for større bilder
Jeg lurer på om du noen gang rakk å møte en som synes måker er som frihetens hvite lys på himmelen?

Uansett, Odd: Takk for alle kloke ord og underfundige betraktninger.


9 kommentarer:

 1. Fabelaktige måkebilder! Synd så mange ser på disse fuglene som rotter og vandaler - bildene dine viser godt hvilke flotte fugler dette er!

  SvarSlett
 2. Måker er hærlige og morsomme å fotografere. Flotte å vareierende måkebilder der min favoritt blir nr.5 ..fordi den er en smule annerledes;) Ellers, nydelig lys i det første, de to andre er litt morsom. Det siste har en hærlig vårstemning.:)

  SvarSlett
 3. I denne serien liker jeg det første og de to siste aller best.

  Kanskje han egentlig elsket måker? Det tror jeg.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Men du kan få kose deg med de vanlige store måkene i relativ lugn for min del - har for egen del litt vanskeligere for å mobilisere den helt store entusiasmen ;)

  SvarSlett
 5. Da er vi to Knut Sverr. Måker er SÅ undervurderte i forhold til mulighetene for spennende bilder. De er mange og de kan man"ta" med seg dit det er godt lys. Fortsett med dette!! Bilde 5 er meget bra.Ole M

  SvarSlett
 6. Fantastiskt fin serie på måsarna!
  Hälsningar
  /SA

  SvarSlett
 7. Takk for kommentarer!

  Jeg er enig med Torbjørn, seileren Børretzen ville nok synes at det var skremmende dødt om måkene forsvant.

  Han ga kanskje noen måkehatere vann på mølla, men det er vanskelig på klandre en artist for at publikum ikke skjønner ironi og satire.

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com