mandag 18. mars 2013

Hundeliv

Finnmarksløpet var i år større enn noensinne. 1370 hunder stilte til start, jeg fulgte den tøffeste klassen over 100 mil fra start til mål for NRK.

Bildene er med ett unntak vist på NRK.no, men der må de presses inn i 16x9-formatet. Det passer ikke alltid like bra, så her får du dem slik jeg vil de skal være.

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Mange flotte bilder fra Finnmarksløpet. Du har fanget mange gode stemninger. Så at du var rundt omkring, og håpet på en god bildeserie i etterkant her. Jeg fikk rett :-) Det eneste som mangler er et bilde av overtrøtte handlere som plages med teknikken og som kan sove på tilnærmet kommando nesten overalt:-p (Det var mange interessante løsninger å se for å holde liv i den rullende serviceparken som følger hundekjørerne Finnmark rundt...)

  Bilde 2 var spesielt stilig. Blir ikke helt enig med meg selv om jeg liker bilde 9, 10, 14 eller 15 best. Bilde 17 er også artig (Tom Frode Johansens hund?). Bilde 20 har jeg litt blandete følelser for. Mest fordi hunden ser så livløs ut.

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Flott dokumentar. Takk for titten :)

  SvarSlett
 3. Flott bildebrev fra Finnmarksløpet.

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com