lørdag 15. mars 2014

Unaturlig skjønnhet


Det skal være naturlig og riktig. Vanligvis.

Men noen ganger er det bare å la seg forføre. Når man er i Båtsfjord, for eksempel. Sjøen i havna speiler mye mer enn himmelen. Her er det båter og bygninger i gilde farger, og lyskastere på kaia som lager parodier på den ekte soloppgangen.

Ganske surrealistisk, og ikke det minste naturlig. Men det er faktisk sånn det er der menneskene og naturen møtes. Og jeg synes det er ganske fint.
Skjulet der disse bildene er tatt leies ut av Ørjan Hansen og hans selskap Arctic Tourist.

10 kommentarer:

 1. Herlige farger :) Dette likte jeg Knut Sverre!

  SvarSlett
 2. Javisst er det flott! Setter en ekstra spiss på det med slike farger i sjøen, men fuglene er jo flotte de også. Og spesielt praktærfuglen!

  SvarSlett
 3. Flotte farvespeilinger. Havella i det siste bildet tar kaka.

  SvarSlett
 4. Ja, går det an ! En herlig serie du har her, og jeg misunner deg både Stjertanda, og Stelleranda, og ikke minst det fantastiske skjulet !

  SvarSlett
 5. dette var fargerike bilder, det siste er min klare favoritt

  SvarSlett
 6. Ikke bare er det fint, det er forbaska fint! Nr. tre og seks er de som treffer meg best, både i situasjon og lys/farger. Jeg viste bildene på et familiært kaffeslabras og de har en ganske tydelig wow-effekt. Det er ikke mange som vet at vi har så nydelige fugler her til lands.

  SvarSlett
 7. Vilken vacker serie du bjuder på.
  Top job!
  Majsan//

  SvarSlett
 8. SEr at du har dratt mer i spakene enn jeg har gjort. Det er som du sier ikke helt realistisk, men fint!

  SvarSlett
 9. Nei, Kåre, her er det ikke dratt hardt i spaker i det hele tatt. Dette er realistisk. Når jeg sier at det ikke er naturlig, er det fordi refleksene i vannet er fra malte flater og ikke fra naturlige fenomener.

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com