lørdag 5. november 2011

Litt bæsj og et hull, og fotografen er fornøyd

Google har et artig verktøy som forteller hvor leserne på bloggen kommer fra - og hvilke søkeord de har brukt for å komme hit.

Der dukker det opp overraskelser. "Hva er idiot på engelsk," for eksempel. Vedkommende var åpenbart på leting etter likesinnede utenlands.

I det siste har jeg hatt lesere som har vært på jakt etter "bilder orgasme". Kanskje de aldri har opplevd en i virkeligheten? Hos meg har de ikke funnet annet enn bilder av engasjerte gitarister på Varangerfestvalen, men vi får håpe de liker musikk også.

Dagens overskrift kan selvsagt lokke mennesker med spesielle interesser, men den er samtidig strengt saklig, må jeg få insistere på. Bildet nådde faktisk til finalen i European Wildlife Photographer of the Year, i kategorien Nature's Studio. Arrangøren GDT gir deltakerne en fin oversikt over skjebnen til alle innsendte bilder. 10 av mine bilder ble "shortlisted", mens dette og mitt favorittbilde av fjæreplytt nådde helt til siste runde før premieringen.

Det er litt spennende å sende inn litt annerledes og helt udramatiske bilder til slike konkurranser. Vinnerbildet mitt i landskapsklassen er heller ikke noe klassisk kalenderbilde.

Dette er det siste jeg skriver på bloggen før turen går til Botswana. Sannsynligheten for å skape noe unikt i et område som trekker fotografer i hopetall er selvsagt minimal, men jeg tar det som en utfordring. Opplevelsene kommer uansett til å være verd turen, selv om bildene ikke blir internasjonale megahits...

3 kommentarer:

 1. Søteste bæsjen jeg har sett! Sabla artig bilde i grunn, iallefall under tittelen du har satt! Blir sikkert artig å følge med på merkelige "googlinger".

  Ser fram til Botswanabilder! Kos deg.

  SvarSlett
 2. Definitivt et annerledes bilde, noe jeg liker :-)
  Botswana bør bli en spennende opplevelse og garantert en bilderik tur!

  Rune

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com