onsdag 24. april 2013

Ravnens skygge


19 kommentarer:

 1. lækkert! Det første og det siste...snaddert!!

  Terje

  SvarSlett
 2. Enig med Terje, første og siste...lekkert! Liker det siste aller best pga det spennende utsnittet, fin balanse mellom ravnenes "skygge" og "skygge"partiet nede til høyre :-)
  Rune

  SvarSlett
 3. Veldig bra bilder, kunne hatt alle på veggen i storformat :-)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder,der det siste stakk av med prisen. Men.....tenk om ravnen i det nest siste hadde vært litt mer til venstre i bildet - det hadde vært snadder og gitt en enda bedre dybde og historie til bildet.

  SvarSlett
 5. Dette er en virkelig fantastisk serie! Billederne emmer af mystik og af mytisk stemning som illustrationer til gamle asa-sagn. Ravne er nogle af mine favoritter, og her kommer de til deres ret. Flot! Vh Jon

  SvarSlett
 6. Flott serie! Nr 1 blir min favoritt. Spennede,mystisk og behagelige farger.

  SvarSlett
 7. Dette er nok bilder som man enten liker eller så gjør man det ikke. I fpotojakta hadde det nok ikke blitt mange påeng, men jeg er enige med de andre. Siste bilde er min favoritt,

  SvarSlett
 8. Veldig delikat serie med perfekt bevegelsesuskarphet. 1 og 2 er favoritter for meg, men jeg er også svak for nr. 4. Bra!

  SvarSlett
 9. Takk for kommentarer! Det er mest interessant å få tilbakemeldinger på litt sære bilder man er usikker på; jeg fikk meg en liten overraskelse her.

  SvarSlett
 10. Jeg bliver bare glad og lidt bange når jeg ser billederne. Smukt.

  SvarSlett
 11. En bra serie men det er bare det første som får full score her. Det ble rett og slett veldig fint med fargespill, driv og komposisjon. Ser mange liker det siste, men slik det er nå er ravnene for perifert i komposisjonen og blikket flakker veldig mellom den mørke flekken og ravnene. Nr. 3 er nest best i mine øyne.

  Espen

  SvarSlett
 12. Virkelig flott serie. Fra Hornøya ?

  SvarSlett
 13. Det var faktisk kommentar nummer 1000 på bloggen min, Magnus!
  Takk til dere siste også.

  SvarSlett
 14. Og alle er fra Hornøya nå i år.

  SvarSlett
 15. Flott og kreativ serie, nr en er nok min favoritt

  SvarSlett
 16. Flotte bilder med malerisk preg :) Liker

  SvarSlett
 17. Stilig!Liker spesielt det siste veldig godt.

  SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com