onsdag 24. april 2013

Ravnens skygge






19 kommentarer:

  1. lækkert! Det første og det siste...snaddert!!

    Terje

    SvarSlett
  2. Enig med Terje, første og siste...lekkert! Liker det siste aller best pga det spennende utsnittet, fin balanse mellom ravnenes "skygge" og "skygge"partiet nede til høyre :-)
    Rune

    SvarSlett
  3. Veldig bra bilder, kunne hatt alle på veggen i storformat :-)

    SvarSlett
  4. Herlige bilder,der det siste stakk av med prisen. Men.....tenk om ravnen i det nest siste hadde vært litt mer til venstre i bildet - det hadde vært snadder og gitt en enda bedre dybde og historie til bildet.

    SvarSlett
  5. Dette er en virkelig fantastisk serie! Billederne emmer af mystik og af mytisk stemning som illustrationer til gamle asa-sagn. Ravne er nogle af mine favoritter, og her kommer de til deres ret. Flot! Vh Jon

    SvarSlett
  6. Flott serie! Nr 1 blir min favoritt. Spennede,mystisk og behagelige farger.

    SvarSlett
  7. Dette er nok bilder som man enten liker eller så gjør man det ikke. I fpotojakta hadde det nok ikke blitt mange påeng, men jeg er enige med de andre. Siste bilde er min favoritt,

    SvarSlett
  8. Veldig delikat serie med perfekt bevegelsesuskarphet. 1 og 2 er favoritter for meg, men jeg er også svak for nr. 4. Bra!

    SvarSlett
  9. Takk for kommentarer! Det er mest interessant å få tilbakemeldinger på litt sære bilder man er usikker på; jeg fikk meg en liten overraskelse her.

    SvarSlett
  10. Jeg bliver bare glad og lidt bange når jeg ser billederne. Smukt.

    SvarSlett
  11. En bra serie men det er bare det første som får full score her. Det ble rett og slett veldig fint med fargespill, driv og komposisjon. Ser mange liker det siste, men slik det er nå er ravnene for perifert i komposisjonen og blikket flakker veldig mellom den mørke flekken og ravnene. Nr. 3 er nest best i mine øyne.

    Espen

    SvarSlett
  12. Virkelig flott serie. Fra Hornøya ?

    SvarSlett
  13. Det var faktisk kommentar nummer 1000 på bloggen min, Magnus!
    Takk til dere siste også.

    SvarSlett
  14. Og alle er fra Hornøya nå i år.

    SvarSlett
  15. Flott og kreativ serie, nr en er nok min favoritt

    SvarSlett
  16. Flotte bilder med malerisk preg :) Liker

    SvarSlett
  17. Stilig!Liker spesielt det siste veldig godt.

    SvarSlett

You are welcome to comment on my posts in English or Norwegian. (Och på svensk, givetvis!) E-mail: knutsverrehorn (at) gmail.com